Obsah fóra projectx2.biz  
 FAQ   Hľadať    Zoznam užívateľov   Užívateľské skupiny    Registrácia    Nastavenia   Súkromné správy   Prihlásenie
dva weby + rada pri vybere

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra projectx2.biz -> Programovanie

dva weby + rada pri vybere 
Autor Správa
zeto750
Super užívateľ

Založený: 02 jún 2006

Vďační: 0
Poďakovaní: 0

PríspevokZaslal: Ut február 02, 2010 17:55    Predmet: dva weby + rada pri vybere Odpovedať s citátom

MAm taky problem musim nainstalovat a nastavit wordpress na hostingu kde uz je ina stranka len v HTML da sa nejako spravit aby som mohol robit svoje a nemusel sa zbavit stranky..
Myslim ze ked stranku v HTML supnem na subdomenu tak nebudu sediet linky ci hej? ak ano tam staci nieco ako presmerovanie ze?
Ako na to..
Alebo slo by to tak ze si to spravim na svojom hostingu osobnom a potom si len vyexportujem databazu a setko bude ako ma?
Da sa nejako spravit komplet presun ze hostingu na iny pri WP alebo drupale?

A druha vec co bude lepsie spravit web vo wordpresse alebo v drupale? jedna sa o nieco ako stranku skoly..(joomlu som vylucil nemam ju rad)

(asi mi z toho preskoci)
diki
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Autor Správa
Stanke
Warez Boss

Založený: 12 marec 2006

PríspevokZaslal: Ut február 02, 2010 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom

na linky akoze by som vedel napisat script v pythone, proste nechas prebehnut programom priecinok kde mas stiahnutu stranku, a ono premeni vsetky odkazy z
kód:
www.nieco.sk/index.html
na
kód:
www.niecoine.nieco.sk/index.html
dajme tomu...a potom nahras cez ftp na web Smile

//:hej to platí aj pre teba stankij ! linky do code
//:Hall
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Autor Správa
zeto750
Super užívateľ

Založený: 02 jún 2006

PríspevokZaslal: St február 03, 2010 15:21    Predmet: Odpovedať s citátom

Stranka presunuta len sa chcem spytat ako sa dostanem a budem pracovat na svojes stranke v CMS ak musi byt pre ostatnych na stranke presmerovanie.dufam ze ma rozumiete niekto pride na stranku a presunie ho to na inu ale ja aby som mohol na tom webe pracovat neviete ako na to?

Diki

Autor Správa
kajbo
Expert

Založený: 16 september 2006

PríspevokZaslal: St február 03, 2010 17:56    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ako hlavnu stranku nechaj tu, kde chces aby chodili ostatny uzivatelia a na na root vytvor nejaky priecinok a supny tam CMS

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra projectx2.biz -> Programovanie Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Prejdi na: